Ļaujiet saulei apmaksāt jūsu rēķinus

Investīcijas

Fotoelementu uzstādīšana palielina īpašuma vērtību

Neatkarība

Fotoelementu uzstādīšana padara jūs neatkarīgu no elektrības cenu pieauguma un tīkla kļūmēm

Ienākumi

Saražotās enerģijas pārpalikumu var pārdot elektrostacijai

SAULES ENERĢIJAS PRIEKŠROCĪBAS

Nodokļi

Fotoelementu instalāciju var nomāt, radot ar nodokli atskaitāmas izmaksas

Attēls

Photovoltaics helps to create eco-friendly image of the company

Uzkrājumi

Pašu PV uzstādīšana ļauj samazināt rēķinus par elektrību līdz 80% gadā

Ietaupījumi un ekoloģija

Saules enerģija biznesam

Saules enerģija ir ideāls risinājums biznesam, jo ​​uzņēmumi izmanto elektroenerģiju. Parasti uzņēmumi darbu sāk no rīta un pabeidz pēcpusdienā, tātad, kad saule spīd visspilgtāk. Zīmīgi ir arī tas, ka uzņēmuma ēkās parasti ir liela neizmantota telpa (piemēram, neapbūvēts jumts vai rūpnīcas telpas), kas ir laba vieta jaunas PV instalācijas ierīkošanai.

Ievērojamu daļu no uzņēmuma izmaksām veido elektroenerģijas izdevumi, un sagaidāms, ka elektroenerģijas cenas pieaugs. Saskaņā ar tirgus pētījumu viena kWh elektroenerģijas cena atkarībā no valsts vidēji pieaug par aptuveni 4,5% gadā. Fotoelektrisko moduļu uzstādīšana ļauj samazināt elektroenerģijas izdevumus pat par 70-80%, un ir iespējamas turpmākas izmaksu nodokļu optimizācijas metodes. Ir iespējams arī nomāt jauno PV instalāciju, kas ļaus šīs izmaksas atskaitīt no jūsu nodokļa. Protams, nekas neliedz jums pārdot neizmantoto elektrību tīklā un tādējādi iegūt papildu ienākumus.

Uzņēmumi aizvien vairāk iegulda atjaunojamos enerģijas avotos tēla dēļ. Atjaunojamie enerģijas avoti palīdz radīt pozitīvu uzņēmuma tēlu un tādējādi atvieglo jaunu klientu iegūšanu. Korporatīvās sociālās atbildības tendence ar katru gadu kļūst arvien skaidrāka, un var paredzēt, ka laika gaitā patērētāji pievērsīs lielāku uzmanību uzņēmumu tēlam.

Lielākajai daļai mazo uzņēmumu PV uzstādīšana ar 50 KW būs pietiekama, lai nodrošinātu pietiekami daudz enerģijas ikdienas darbam. Lūdzu, ņemiet vērā, ka atkarībā no valsts pastāv atšķirīgi likumdošanas akti attiecībā uz saules enerģiju un PV uzstādīšanai virs 50 KW var būt nepieciešamas papildu atļaujas.

Saules enerģija ir lieliski piemērota jūsu biznesam, ja Tava kompānija

Darbojas galvenokārt dienasgaismas stundās

Lielāko elektroenerģijas daļu patērē laikā no 7:00 līdz 17:00.

Ir stabils enerģijas profils

Katru dienu izmanto līdzīgu elektroenerģijas līmeni

Izmanto daudz elektrības

Vairāk nekā 1000 kWh 2 mēnešus vai visu ierīču vidējā kopējā momentānā jauda ir no 30 līdz 50 KW.

1. (Ja nepieciešams) - Būvatļauja

Dažās valstīs pirms noteiktas jaudas saules moduļu uzstādīšanas var būt nepieciešams iegūt būvatļauju. Piemēram, Polijā iekārtām, kuru elektriskā jauda pārsniedz 50 kW, nepieciešama būvatļauja. Pieteikumu atļaujas saņemšanai iesniedz ieguldītājs un tam pievieno deklarāciju par tiesībām izmantot īpašumu būvniecības vajadzībām.

2. (Ja nepieciešams) - Saules enerģijas licence

Būtu rūpīgi jāanalizē topošās fotoelektriskās iekārtas lielums attiecībā uz nepieciešamību iegūt licenci elektroenerģijas pārdošanai. Atkarībā no valsts iekārtām, kas pārsniedz noteiktu jaudu, elektroenerģijas ražošanai nepieciešama licence.

3. Tīkla mērīšanas sistēma

Neto uzskaite ir norēķinu metode, kuru lietderība izmanto, lai kompensētu jūsu saules sistēmas radīto elektroenerģijas pārpalikumu, kas tiek augšupielādēts viņu tīklā. Jūs nepārdodat šo elektroenerģiju komunālajam pakalpojumam, bet jūs to nomaināt pret tiesībām izmantot to pašu elektroenerģijas daudzumu bez maksas vēlāk. Tātad jūs neiegūstat naudu – bet tas palīdz daudz, kad jātur vairāk naudas kabatā. Mūsu eksperti palīdzēs jums parakstīt nepieciešamo līgumu ar savu elektroenerģijas piegādātāju.

4. Savienojums ar tīklu

Ļaujiet jumtam strādāt jums.

Kā sākt izmantot saules enerģiju?

Ieguldījumi fotoelektriskajā instalācijā virs 50 kW noteikti ir pilnīgi iespējami katram uzņēmējam. Veicamās formalitātes ir saistītas ar vairākiem punktiem, kurus jūs varat nokārtot sadarbībā ar mūsu ekspertiem, taču acīmredzami dažādās valstīs tās atšķiras dažādu būvniecības un saules enerģijas noteikumu dēļ.

Svarīgi ir tas, ka tendence atcelt juridiskus un birokrātiskus ierobežojumus nelielu fotoelektrisko instalāciju būvniecībai turpinās jau vairākus gadus, un tās turpināšanās ir sagaidāma tuvākajā nākotnē.

Ideāli apstākļi

Komplekss fotoaparāta uzstādīšana biznesam no 35 999 EUR

Iespēja nomāt instalāciju

Pilnīgs atbalsts dokumentācijas sagatavošanā

+ 0
pabeigtas instalācijas
gadiem krāta pieredze

Par mums

Project Syndicate SIA ir starptautisks uzņēmums atjaunojamās enerģijas nozarē, kas atrodas Rīgā, Latvijā. Mēs izgatavojam fotoelektriskās instalācijas mājām un biznesam, kā arī veicam visaptverošu fotoelektrisko saimniecību celtniecības procesu.

Project Syndicate SIA

Krišjāņa Valdemāra iela 18–7 Rīga, Lv-1010, Republic of Latvia