Enerģijas nākotne ir tagad.

Ātra ieguldījumu atdeve

Gada rentabilitāte 15-17%, ņemot vērā pieaugošās elektroenerģijas cenas.

Automātiska

Pēc saimniecības uzcelšanas jums nav jāiegulda tās ikdienas darbībā

Peļņa no tukšzemēm

Saimniecības visbiežāk tiek būvētas uz sliktas vai ļoti sliktas kvalitātes laukiem

Kāpēc jums vajadzētu ieguldīt saules enerģijā?

Ātra izpilde

Saules saimniecības celtniecības process ir daudz ātrāks nekā citu īpašumu būvniecība

Ilga garantija

Ražotāja garantija produktam ir līdz 25 gadiem

Nākotnes nozare

Investīcijas atjaunojamos enerģijas avotos ir globāla tendence ar lielu attīstības potenciālu

Atjaunojams enerģijas avots

Saules saimniecības celtniecība

SIA Project Syndicate sniedz visaptverošu pakalpojumu fotoelementu fermu sagatavošanai un būvniecībai, kas paredzēti privātiem investoriem un valsts sektoram. Mūsu darba sfērā ietilpst objekta audits, būvniecības koncepcijas un tā rentabilitātes sagatavošana, fermas būvniecība, kā arī savienojums ar tīklu un servisu. Mums ir daudzu gadu pieredze visā investīciju procesā, tāpēc mēs sniedzam gan konsultāciju pakalpojumus, gan veicam būvdarbus “pēc atslēgas”.

Saules enerģijas saimniecības šobrīd ir vieni no ienesīgākajiem projektiem attiecībā uz ieguldījumu izdevumiem attiecībā uz laiku un peļņas līmeni enerģētikas nozarē. Atkarībā no projekta mēroga parasti paiet vairāki mēneši no lēmuma par investīciju uzsākšanu līdz būvniecības pabeigšanai. Labvēlīgos apstākļos ir iespējams uzbūvēt 1 MW fotoelementu fermu tikai 1 mēneša laikā!

SIA „Project Syndicate” komandu veido starptautiski fotoelementu nozares eksperti, tostarp dizaineri ar būvniecības, uzstādīšanas un atjaunojamās enerģijas speciālistiem. Uzdodot mums sagatavot un uzbūvēt fotoelementu fermu, jūs varat būt pārliecināti, ka projekts tiks pabeigts visaptveroši – sākot no pareizās vietas izvēles līdz administratīvo apstiprinājumu saņemšanai. Mēs veicam darbu visā Polijā, Lietuvā, Latvijā, Igaunijā un Rietumukrainā.

1 MW fotogalvaniskās fermas piemērs aptver apm. 2 ha un spēj saražot 950 līdz 1100 MWh gadā, atkarībā no tā atrašanās vietas un izmantotajiem materiāliem. Ieņēmumi no iegūtās elektroenerģijas pārdošanas ir atkarīgi no likmēm, kas izriet no vienošanās ar tīklu. Lai iegūtu pēc iespējas lielāku projekta rentabilitāti, mūsu speciālisti piedāvā atbalstu arī līguma sarunu stadijā.

Nopelniet no Saules

Prasības

Lai ieguldītu fotoelementu saimniecībā, jums ir nepieciešams:

• Zeme, kas nav apbūvēta, klāta ar kokiem, krūmiem un neatrodas palienēs,
  • Atkarībā no valsts – teritoriālās attīstības plāna noteikumi vai līdzīgi vietējo pašvaldību noteikumi, kas ļauj būvēt saules fermu konkrētajā vietā
  • Līgums ar elektrotīklu
  • Dažās valstīs – vides atļaujas (ja nepieciešams)
  • Būvniecības licence vai atļauja (atkarībā no valsts)
  • Ja nepieciešams – licence saules enerģijas ražošanai

Mūsu pakalpojumi fotoelementu fermu celtniecībā:

Vietnes audits

Rentabilitātes audits

Dizains

Būvatļauja vai licence

Celtniecība

Vienošanās ar tīklu

Ārējā finansējuma iegūšana un uzskaite

serviss un garantija

1. Saules saimniecības celtniecības process:

Pareiza fotoelementu novietnes atrašanās vieta ir izšķiroša visa projekta dzīvotspējai. Sagatavojot instalācijas konstrukciju, jāņem vērā zemes gabala platība, piekļuve saules gaismai, tā atrašanās vieta pie ūdenskrātuvēm un pieslēguma punktiem elektrotīklam, kā arī formālais statuss. Mēs piedāvājam visaptverošu vietnes revīziju nākotnes ieguldījumiem, pateicoties kuru jūs varat būt pārliecināti, ka saimniecības ieviešanā ieguldītā nauda nesīs gaidīto atdevi.

* Ja izveidojat sadarbību ar mūsu uzņēmumu saules enerģijas parku būvniecības jomā, revīzijas izmaksas tiks atskaitītas no pēdējā rēķina summas.

2. Projektēšanas un papīra darbu sagatavošana

Šis posms ietver sagatavošanu un iegūšanu, cita starpā:

• iekārtas konceptuālais dizains (ieskaitot detalizētus ieguldījuma raksturojumus, ierīču tehniskās specifikācijas, detalizētu izmaksu tāmi un grafisko vizualizāciju),
  • (ja nepieciešams) pieprasījums pēc būvatļaujas
  • (ja nepieciešams) vides lēmums,
  • dokumentācija līgumam ar elektrotīklu;

3. Būvniecības projektēšana un sarunu vienošanās ar tīklu

Šis posms ietver sagatavošanu un iegūšanu, cita starpā:

• sarunu vešana par līgumu ar elektrotīklu un pieprasījuma iesniegšana par pieslēgšanos elektrotīklam
  • galīgais būvniecības projekts,
  • (ja nepieciešams) – būvatļaujas iegūšana

Mēs nesam sauli uz zemes.

Saules saimniecības celtniecības process:

Ieguldījumi fotoelementu saimniecībā ir daudzpakāpju uzņēmums, kura plānošanā un ieviešanā jāņem vērā vairāki faktori. SIA Project Syndicate SIA piedāvā visaptverošu instalēšanu un atbalstu visā investīciju procesā. Pārdomāta un uzbūvēta saules enerģijas saimniecība garantē 15 – 17% gada ieguldījumu atdevi.

4. Saules saimniecības celtniecība

Pēc laikietilpīgā administratīvā procesa pabeigšanas ir iespējams sākt faktiskos būvdarbus, kuru laikā notiks:

• nodibināti fondi,
  • lokalizēti fotoelementu paneļi,
  • izveidotas tabulas, invertori un transformatoru stacijas.

1 MW saules enerģijas parka būvniecība aizņem apmēram. 1 mēnesis.

5. Darbu pabeigšana un enerģijas pārdošana

Pēc darbu pabeigšanas, uzstādīšanas pareizības pārbaudes un nepieciešamo mērījumu veikšanas pēdējais solis ir noslēgt galīgo līgumu ar režģi. Turpmāk instalāciju var pieslēgt elektrotīklam, un investors var sākt pelnīt naudu par saražoto enerģiju.

Izcili apstākļi

Visaptveroša saules fermu būvniecība no 500 kW uz 8 MW

Atbalsts visam būvniecības un projektēšanas procesam

Atbalsts investīciju plānošanas posmā

+ 0
būvētas saimniecības
gadiem krāta pieredze

Par mums

Project Syndicate SIA ir starptautisks uzņēmums atjaunojamās enerģijas nozarē, kas atrodas Rīgā, Latvijā. Mēs izgatavojam fotoelektriskās instalācijas mājām un biznesam, kā arī veicam visaptverošu fotoelektrisko saimniecību celtniecības procesu.

Project Syndicate SIA

Krišjāņa Valdemāra iela 18–7 Rīga, Lv-1010, Republic of Latvia